Daniel Johannisson Oxit AB. Ring 0760-37 78 37, daniel@oxit.se

0760-37 78 73 tillhör Daniel Johannisson på Oxit

Hej har du fått ett samtal från 0760-37 78 73? Det numret tillhör mig, Daniel Johannisson.

Jag arbetar med projektledning och som kontaktperson i pågående SEO-projekt (sökmotoroptimering), men till viss del även med mediarådgivning och försäljning på Oxit AB. En av anledningarna till att jag försökt nå dig är för att boka ett möte för att presentera Oxits tjänster för att förbättra företags synlighet i Googles sökresultat.

Oxit har välutvecklade processer för att förbättra företags synlighet i Google, vilka innefattar såväl annonsering med Google Ads och sökmotoroptimering (SEO).

Vi kan även hjälpa till med annonsering på Facebook och Instagram.

Kontakta mig gärna för ytterligare information.

Du kan ringa mig på 0760-37 78 73 eller mejla mig via daniel@oxit.se

Med bästa hälsningar

Daniel Johannisson
Oxit AB