Igår genomfördes en flytt av webbplatsen för vår kund Torterolo&Re samt en del mindre uppdateringar på webbplatsen. Uppdraget denna gången var byte av webbhotell för att kunna få webbplatsen med SSL-certifikat och är en del av ett större arbete vi gör tillsammans med Torterolo&Re. Samtidigt byttes även domän från den något besvärliga torteroloere.se till det företagsnamn som används i dagligt bruk vilket är Torterolo. Den nya domänen är således torterolo.se och ligger på en snabbare server samt har SSL-certifikat.

Torterolo levererar italienska, exklusiva säkerhetsdörrar till hela Sverige och är en av Europas största tillverkare av säkerhetsdörrar av absolut högsta säkerhetsklass.

En intressant aspekt av flytten är hur flytten till en snabbare server tillsammans med införandet av SSL-certifikat kommer att påverka webbplatsens synlighet i det organiska sökresultatet, något vi självklart kommer bevaka och följa upp. Google ser snabba svarstider och SSL-certifikat som positiva för hur webbplatser placerar sig i det organiska sökresultatet och idag är detta en del av det man arbetar med när man arbetar med sökmotoroptimering.

By | 2016-09-08T13:32:21+00:00 september 8th, 2016|Aktuellt|0 Comments

About the Author: