Digitala kampanjer 2017-10-10T01:37:48+00:00

Google Adwords för e-handel

Google Adwords möjliggör annonsering på Google i form av textannonser och produktannonser via Google Shopping som visas i Googles sökresultat. Dessa kopplas till sökbegrepp och man betalar för klick som leder till besök till webbplatsen. Google Adwords och Google Shopping tillsammans med sökmotoroptimering ger dig snabbt möjlighet att ta plats i sökresultatet precis när någon söker efter de produkter du säljer i din webbutik.

adwords

Kontakta oss för mer information om hur du och din webbutik kan sälja mer med hjälp av Google Adwords och Shoppingkampanjer.

Annonsera på Facebook

Vi kan hjälpa dig med din kampanj på Facebook, både med rådgivning och det praktiska genomförandet. Att annonsera är inte samma sak som att synas när någon söker, men med Facebook blir det någonstans mittemellan då man kan styra ganska väl avseende vilken målgrupp man vill exponera sig för. Kontakta oss för mer information.

facebook

Annan onlinemarknadsföring

Numera är det möjligt att annonsera på kanaler som Youtube, Instagram och Twitter, även LinkedIn. Bannerannonser finns fortfarande och ett annat alternativ är affiliatemarknadsföring där man syns på andra webbplatser. Grundtanken med affiliatemarknadsföring är att man köper trafik eller någon form av ”action”. Vi har inte fokus på denna marknadsföring men med vår erfarenhet kan vi ge dig bra råd på vägen.

onlinemarknadsföring