Oxit söker skribenter / content writersOxit söker nu personal som har en mycket god förmåga att uttrycka sig i skrift för att hjälpa våra kunder till ännu bättre försäljning.

Nu söker vi skribenter / content writers med mycket god förmåga att skriva texter, artiklar och bloggposter. Erfarenhet av att blogga, skriva längre texter och skapa innehåll online är ett stort plus men även om du är student på journalisthögskola och liknande med intresse för att skriva är du välkommen att söka. Skriver du dessutom på flytande engelska, norska och/eller finska läggs det ytterligare ett plus vid detta.

Vi söker dig som kan skapa högkvalitativt innehåll på beställning om olika ämnen och har lätt för att sätta dig in ämnen du inte är bekant med sedan tidigare. Arbetstiderna styr du själv och du kan arbeta hemifrån eller på vårt kontor i Mariestad, vilket som passar dig bäst.

Anställningsformen är en behovsanställning där du får lön för varje uppdrag du slutför. Räkna med att arbetstiden ligger på cirka 10-20 timmar per månad men det kan bli mer eller mindre beroende på efterfrågan och ditt resultat. Du har själv möjlighet att bestämma vilka uppdrag du vill arbeta med och vilka uppdrag du inte kan ta. För rätt person finns framtida möjligheter till mer arbete och större ansvar samt möjligheten att komma in i ett mycket expansivt företag inom onlinemarknadsföring.

Skicka din ansökan inklusive personligt brev och länk till eller kopia på artiklar och/eller bloggposter du skrivit tidigare.

Ansökan skickas till hakan@oxit.se

Välkommen med din ansökan!

Vi tar emot och behandlar ansökningarna löpande.

By | 2017-12-04T13:19:11+00:00 november 13th, 2016|Lediga jobb|0 Comments

About the Author: