Pergite betyder framåt och det är i allra högsta grad det som gäller för Oxit AB. Tredje kvartalet 2017 innebar ett avhopp av dåvarande VD och delägare som i praktiken innebar en uppdelning i två bolag.  Det tog ett par månader innan glöden återkom, men sedan har i stort allt vänt till något positivt.  Med ny ledning i Oxit vändes röda siffror till gröna och efter att 2018 inleddes med ett strategiskt arbete har verksamheten satt fart riktigt ordentligt. Det är därför med glädje och optimism vi ser fram emot en spännande höst.

Oxit växer med mer än 100%

Oxit AB som så sent som december 2017 bestod av två personer, Håkan Persson och Mensur Muhic, består nu av totalt fem medarbetare. Alla med unik kompetens och erfarenhet som tillsammans ska göra Oxit till en byrå med hög teknisk kompetens inom alla verksamhetsområden vi är verksamma inom. Förutom medarbetare finns starka samarbetspartner och inte minst fantastiska kunder som i allra högsta grad är viktiga för framgången.

Våra nya medarbetare är:

  • Thomas Blom som har drivit eget inom webbutveckling och webbproduktion i tio år.
  • Daniel Johannisson med erfarenhet av försäljning av sökmotoroptimering och sökmarknadsföring. Han har dessutom arbetat med projektledning och har haft ledande befattning i sökbyrå.
  • Mathilda Roos som arbetat på webbyrå med både webbproduktion och formgivning samt ansvarig för Google Ads (AdWords).

Vår kompetens och erfarenhet bäddar för högre kvalitet

Våra kompetensområden är sökmotoroptimering, Google ads och annonsering i sociala medier. Vi kan dessutom ehandel och konverteringsoptimering. Dessutom har vi hög teknisk kompetens inom webbproduktion vilket är en kvalitetssäkring för våra kunder. Du behöver ingen webbyrå så länge du har oss.

Väx med oss!

Hela vår affärsmodell och tänk bygger på att vår verksamhet ska bygga på att vi skapar ökad försäljning och lönsamhet till våra kunder. Vi vill allra helst jobba långsiktigt. Testa oss, tveka inte att kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för just dig.

Trevlig fortsatt sommar

Håkan Persson med medarbetare på Oxit AB