✓ Förbättrad synlighet i Google

✓ Ingen bindningstid! 

✓ Inga krångliga avtal! 

Oxit SEO-byrå

Resultatbaserad SEO

Syns högre upp i Googles sökresultat & få mer trafik och affärer

SEO, sökmotoroptimering, innebär att få din hemsida att synas högre upp i Googles organiska sökresultat. Vi gör resultatbaserad SEO som resulterar i bättre positioner och mer trafik. Du betalar ingenting om du inte får utlovat resultat. 

Hemsida Större

Inga krångliga avtal
eller bindningstider.

Vi är transparenta
med vad som gjorts.

Så fungerar vår modell för resultatbaserad SEO

1

Uppstartssamtal där du berättar om dina mål och förväntningar

2

Analys av din webbplats, sökord, konkurrens & möjligheter

3

Du får minst ett skräddarsytt förslag och avtal att ta ställning till

4

Välkommen som kund. Vi sätter igång och påbörjar vårt arbete med SEO direkt.

5

Du får faktura i efterskott, efter gjorda insatser och mätbart resultat

Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till uppdrag. Detta kan ske om vi redan har en kund som konkurrerar med samma produkter och tjänster eller när vår bedömning är att det inte skulle vara lönsamt för dig att göra SEO.

✓ Ingen bindningstid! 

✓ Inga krångliga avtal!

✓ Mätbart resultat!

Syns i Google utan att betala för varje besökare

Syns där dina kunder letar och få besökare som redan kommit en bra bit in i köpprocessen. SEO är det bästa du kan göra för att driva trafik och kunder till din hemsida eller webbutik.

  • Det är ett faktum att en majoritet googlar som del i köpprocessen
  • Syns du högre upp än dina konkurrenter i sökresultatet så ökar chansen att kunderna väljer dig
  • Att synas i Googles organiska sökresultat utan att annonsera och betala för klick är kostnadseffektivt

Gör intresseanmälan resultatbaserad SEO

SEO som fokuserar på din lönsamhet

Grunderna i SEO handlar om att ta positioner i Googles organiska sökresultat med de sökord och sökfraser som dina kunder googlar med för att hitta information om de produkter och tjänster som du erbjuder.

  • Vi anpassar vår SEO-leverans efter dina behov och mål.
  • Fokus ligger på att få resultat och lönsamhet för dig som kund.
  • Vårt ansvar är att ta fram en strategi som fungerar och att se till så att det genomförs så att du kommer i mål.
Hemsida start

Vi matchar ditt företag med den SEO som ger bäst resultat och lönsamhet

Om Oxit

Oxit AB har sitt kontor i Mariestad, ett bra strategiskt läge mellan Sveriges tre största städer Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi är en liten och trimmad SEO-byrå med lång erfarenhet och hög kompetens inom sökmotoroptimering, SEO. Våra kunder är såväl mindre som större företag inom olika branscher. Flera inom industrin och ehandel. Oxit har vuxit kontrollerat sedan starten 2016 utan ambition att växa för snabbt. Med erfarenhet av såväl egna SEO-projekt och att arbeta med våra kunders synlighet i Google har vi nu en arbetsprocess som innebär att vi förväntar oss att det ska vara lönsamt att anlita oss för nya kunder.

Efter noga övervägande erbjuder vi nu resultatbaserad SEO

Resultatbaserad SEO har varit något omdiskuterat inom SEO-branschen och vi har länge tvekat. Problemet har inte varit att vi varit tveksamma till om våra insatser ger resultat utan det har snarare handlat om hur resultatet ska mätas och hur vi ska få betalt, så att det ska vara lönsamt både för oss och våra kunder.

Nu har vi landat i en modell och arbetsprocess som vi tror på. Det handlar om att vi tar ett större ansvar i såväl det inledande som löpande SEO-arbetet, vilket ställer stort krav på vår kompetens. Under det inledande arbetet gör vi en SEO-analys och sökordsanalys, men vi gör även en bedömning av hur resultatet kommer utvecklas sett till olika insatser. I vissa fall kan det leda till att vi behöver tacka nej till uppdrag för kundens skull och då handlar det kanske om att kundens förväntningar inte överensstämmer med våra slutsatser.

Vi har också som policy att inte arbeta med kunder som står i direkt konkurrens med en annan kund.  Det vore inte seriöst att hjälpa två kunder som ska ranka med samma sökord med förhoppning att sälja samma produkter eller tjänster.

Det finns och har funnits flera företag som erbjuder resultatbaserad SEO. Då har det handlat om att kunden betalar när vissa sökord rankar topp 10 eller bättre. I andra fall har det handlat om en provision av den försäljning som den organiska trafiken genererar. Vi anser att detta inte alltid är så schysst mot kunden. Istället handlar vår modell om att vi uppskattar en utveckling av resultat, både sett till organisk trafik, ranking och försäljning (om det handlar om en ehandel). Efter att vi påbörjat våra insatser så ska resultatet följa en viss nivå som stämmer överens med vår uppskattning och om vårt arbete inte ger ett resultat eller ett resultat som är avsevärt sämre än väntat så kommer vi heller inte ta betalt. Första fakturan skickas efter att vi stämt av resultatet, uppskattningsvis en månad efter vi inlett arbetet. Vi har heller inga långa bindningstider, i de allra flesta fall handlar det om en månads uppsägningstid vid löpande avtal. De insatser vi gjort, vilket kan handla om externa inlänkar och optimerat innehåll, är något som tillhör kunden även om du som kund säger upp eller pausar arbetet.

Vi tar, som vissa SEO-byråer gör, inte bort länkar vi byggt. Det ska vara enkelt och tryggt att anlita oss för SEO!

SEO-specialist

Välkommen till Oxit

Oxit AB
Förrådsgatan 45
542 35 Mariestad

Info@oxit.se

Håkan Zander, 
SEO-ansvarig

hakan@oxit.se
070-444 58 70

Daniel Johannisson
SEO-strateg och kundkontakt

daniel@oxit.se
076-037 78 73

Kontakt & intresseanmälan

    Hur vill du helst bli kontaktad?