SEO, sökmotoroptimering, Skövde

Finns det en SEO-byrå i Skövde som gör sökmotoroptimering?

Vi är Oxit, en SEO-byrå som är specialiserad på sökmotoroptimering (SEO).  Du hittar oss i Mariestad ca 25 minuter från Skövde.

Oxit har utvecklats till att bli en så gott som renodlad SEO-byrå, även om vi gör uppdrag som webbyrå, med kunder i hela Sverige. Numera hjälper vi såväl mindre som större företag med att öka synligheten i Googles organiska sökresultat. Det organiska sökresultatet är de sökträffar som rankordnas av Googles algoritmer, den del som inte utgörs av annonser. Man kan inte köpa en placering av Google utan det handlar om att arbeta med metoder som kräver kunskap om hur Googles algoritmer fungerar. Att synas i Google med sökord och fraser som är relevanta för det man erbjuder ger fler kunder och affärer. Dessutom är vi Google Partner och kan erbjuda professionell hjälp med Google Ads som komplement till att synas organiskt.

SEO, sökmotoroptimering, är ett begrepp som beskriver de metoder och arbetssätt som görs för att synas högre i Googles organiska sökresultat utan att behöva betala för annonsering.  Vi arbetar med välbeprövade metoder som ger resultat och vi eftersträvar att hela tiden ligga i framkant.

SEO-byrå & SEO skövde
Hemsida start

SEO och bättre synlighet till ditt företag i Skövde

SEO kan göras på flera sätt och i olika omfattning. Allt handlar om vilka mål och resurser som finns.

Detta och mer därtill kan vi erbjuda

  • Löpande SEO-insatser (on page, länkar och teknisk SEO)
  • Engångsinsatser vid migrering (byte av plattform/ny hemsida och domänbyte e.t.c) för att säkerställa SEO.
  • Rådgivning och utbildning
  • Analys och rekommendationer (sökordsanalys, SEO-analys)
  • Innehållsstrategier för att skapa innehåll som driver trafik och affärer från Google