Syns bättre i Google

Idag googlar de flesta som del i köpprocessen och det är viktigare än någonsin att synas i Googles sökresultat. Detta gäller oavsett om målgruppen är privatpersoner eller andra företag. Vi är specialiserade på att hjälpa små och större företag att synas med de viktigaste sökorden som leder till fler affärer.

Kostnadsfri SEO-diagnos. 0 kr.

Vi går igenom er hemsida eller webbutik och sammanställer en SEO-diagnos. SEO-diagnosen beskriver nuvarande ranking för de viktigaste sökorden och de tekniska förutsättningarna. Dessutom får ni en bra bild av vilka möjligheter som finns och hur ni kan jobba vidare med förbättringar, antingen på egen hand eller i samarbete med oss.

En grundlig SEO-analys med handlingsplan.

Vi gör en bra SEO-analys och presenterar sedan en rapport som inte bara är statistik över hur ni syns, utan även en konkret handlingsplan med rekommendationer. Normalpris från 6995 kr. Nu från 3 990 kr.

Kontakta mig

  SEO-process

  Låt oss göra
  en SEO-analys

  Låt oss hjälpa dig med bättre synlighet i Google. Som ett första steg kan vi genomföra en välgjord SEO-analys där vi startar din resa med att göra en ordentlig genomgång av just dina förutsättningar att lyckas i Googles sökresultat. Vi går igenom vilka sökord du behöver synas med och därefter tar vi fram en handlingsplan med åtgärdsförslag.

  Saker vi lägger extra stor vikt är:

  • Sökordsanalysen
  • Länkprofil och behovet av länkar
  • Teknisk analys där vi tittar på hur snabbt din hemsida laddar, om den är säker och om den är rätt anpassad för olika användare.
  • Innehållsanalys med fokus på ditt innehåll och hur det är anpassat för Google.

  Förutom en gedigen analys och rekommendationer kommer du också få ett väl genomtänkt förslag från oss som beskriver olika möjligheter för oss att hjälpa dig. Allt efter just dina förutsättningar, mål och behov. Om du väljer att jobba med oss som SEO-leverantör får du 50% rabatt under en testperiod på tre månader.

  Tveka inte, kontakta oss redan idag! Låt detta bli starten på din synlighet i Google.