Vi arbetar med rykteshantering, även benämnt som Googlestädning, för att skapa ett mer positivt sökresultat i Google för sökningar av företagsnamn och varumärken. I undantagsfall kan vi även erbjuda rykteshantering gällande personnamn. Vi förbehåller oss rätten att säga nej till uppdrag utan att ange orsaken.

Vad är Googlestädning?

Ibland  och av helt olika orsaker kan det finnas oönskade och negativa sökträffar i Googles sökresultat som dyker upp när någon googlar efter företaget eller företagets produkter. I vissa fall försvinner dessa resultat relativt snabbt men ibland ligger de kvar. Detta kan vara förödande för affärerna. Med vår Googlestädning kan vi trycka ner dessa sökträffar genom att lyfta fram mer positiva sökträffar.  Vi kan alltså inte ta bort de negativa sökträffarna, bara få dem längre ner i sökresultatet genom sökmotoroptimering av annat innehåll.

Vilken bild ger Google av ditt företag och dina produkter/tjänster?

Vilken information får man upp om man Googlar just ert företagsnamn eller namnen på era produkter/tjänster? När du söker på ditt namn eller företagets namn i en sökmotor, är det inte ovanligt att ni upptäcker en eller flera webbplatser som talar negativt om er.

Vad som är ännu mer frustrerande är att det verkar som att det inget finns som ni kan göra åt det. Det är fel, i de flesta fall är rykteshantering med Googlestädning lösningen.

Vi arbetar effektivt med att tränga bort negativ publicitet och föra fram allt det positiva

Med de pålitliga och beprövade metoder som vi använder säkerställer vi att positiva omdömen och artiklar exponeras bättre i Google. De negativa resultatet får istället sämre synlighet.

Att skydda sitt varumärke och rykte online blir allt viktigare för varje dag som går, eftersom fler och fler människor grundar sina köpbeslut på vad de läser på Internet.

Varför ska man behöva se negativa sökresultat om er eller ert företag när vi kan göra något åt det?

Kort sagt, detta gör vi:
-Undersöker situationen
-Utarbetar en strategi
-Genererar positivt innehåll om er eller ert företag på nätet.
-Övertygar sökmotorerna genom sökmotoroptimering att de nya positiva webbplatserna är mer relevanta än de negativa webbplatserna.
-Jobbar kontinuerligt för att säkerställa att den positiva publicitet förblir kvar, och att negativa omdömen och artiklar får minimal uppmärksamhet.

Kontakta oss för ytterligare information om rykteshantering och Googlestädning.