Oxit som webbyrå & kommunikationsbyrå

Vi skräddarsyr din digitala satsning efter dina behov och önskemål

Webbyrå och kommunikationsbyrå som ger dig fler kunder

Även om vi till stor del är specialiserade på SEO (organisk söktrafik) och SEM (annonsering på Google) finns hög intern kompetens inom kommunikation, webbdesign och webbutveckling. Vi kan därför erbjuda samma service och tjänster som en mer traditionell webbyrå, samtidigt som du säkerställer din organiska synlighet i Googles sökresultat. Låt oss hjälpa dig med annonsering på Google och få lönsamma kampanjer. Oxit är Google Partner och har certifierade sök-konsulter

En avgörande skillnad är att vi inte slarvar med din synlighet i Google eller dina möjligheter att konvertera.

Låt oss boka in ett  möte!

Kontakta oss, så bokar vi in ett möte där vi diskuterar vidare om hur vi tillsammans kan få din digitala satsning lönsam. Vi kan förbättra din nuvarande webbplats eller så bygger vi en helt ny.

Vi är specialiserade på synlighet i Googles sökresultat där dina kunder söker efter vad du erbjuder. Självklart tar vi med denna kunskap i ditt webbprojekt för att kvalitetssäkra din organiska synlighet i Google.

Spara tid genom att uppdatera innehållet själv eller överlåt det till oss. Vi erbjuder löpande support där omfattning bestäms efter överenskommelse. Självklart slipper du krångliga avtal och bindningstider, det ska vara enkelt!

Oxit AB är idag en expansiv byrå som består av erfarna och kompetenta medarbetare. Vi har gott om referenser och vill du veta mer om vad vi gjort är du välkommen att mejla info@oxit.se

Exempel på vad vi har gjort

  • Hemsida
  • Skräddarsytt bokningssystem
  • Kundportal med inloggning
  • CRM/kundwebb
  • Webbutik med Woocommerce eller Quickbutik
  • Ehandel B2B
  • Kampanjsida
Hemsida till Perfecta

Vi på Oxit har utvecklat hemsidor och webbutiker till både mindre och större företag, även organisationer. Här är en ny webbplats till Perfecta Projektledning, som är ett företag som specialiserat sig på att företräda bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som byggkonsult och fastighetskonsult. De är projektledare vid större renoveringsarbeten och vid exempelvis stambyte. De hjälper även bostadsrättsföreningar med underhållsplanering genom att ta fram en underhållsplan.

Besök Perfecta Projektlednings webbplats