Bokningssystem för dig som hyr ut och bedriver turistverksamhet

Letar du bokningssystem för uthyrning av stugor, rum och annat boende? Vi erbjuder nu skräddarsydda bokningssystem som passar till rumsuthyrning och stuguthyrning, men även paketlösningar och cykeluthyrning med mera.

Ingen har knappast missat det allt större intresset för att semestra i Sverige som erbjuder fantastiska utflyktsmål och aktiviteter, även är om solen inte alltid är lika säker. Många gör bedömningen att detta intresse kommer hänga kvar i många år och troligtvis öka snarare än minska.  Vi har tack vare den ökade inhemska turismen också märkt av ett växande intresse från turistföretag att ha ett eget bokningssystem. Det finns lösningar men de är oftast inte anpassade efter de krav som finns idag. Därför väljer vi att specialisera våra lösningar särskilt för denna gruppen.

Oxit har erfarenheter från att ta fram både mindre och mer komplexa lösningar. Vi har även lösningar som går att implementera med din nuvarande hemsida om du använder WordPress som innehållssystem. Det gör att din hemsida blir integrerad med bokningssystemet.

Ta betalt direkt vid bokningen

Med våra lösningar för bokningssystem kan du ta betalt redan vid beställningen. Du kan använda betallösningar som Klarna, Payson, kortbetalningar och Swish. Du kan också välja att skicka egen faktura och då slipper du helt avgifter.

Med vår hjälp kan du erbjuda både stugor och aktiviteter, även ihopsatta paket, med en och samma lösning.

Anmäl gärna ditt intresse och beskriv gärna vilka förutsättningar som finns och vilka särskilda önskemål du har. Du kommer bli kontaktad via telefon eller mejl med kompletterande frågor som behövs för att du ska få en offert på ett bokningssystem som passar just dig.

Med våra lösningar får du dessutom ett system som hjälper dig att synas bättre i Googles sökresultat, då sökmotoroptimering är en av våra specialistkunskaper. Vi kan även hjälpa dig med annonsering via Google Ads och Facebook på just dina villkor.

Kontakta Daniel Johannisson (daniel@oxit.se) eller Håkan Zander (hakan@oxit.se) för ytterligare information. Du kan även använda formuläret här på sidan.

Vill du ha mer info om vår lösning för bokningssysstem?

Vill du bli uppringd anger du ditt telefonnummer tillsammans med ditt meddelande. Tveka inte inför att kontakta oss som du har frågor.