Vad är Quickbutik Webshop

Quickbutik Webshop är en plattform för e-handel som passar både att starta och växa med.

Det är numera en av de snabbast växande plattformarna. Det är en form av hyrbutik men till skillnad från konkurrenterna erbjuder Quickbutik tillgång till stor del av koden till butiksägaren, vilket ger butiksägaren stora möjligheter att påverka utseende och funktioner.

Quickbutik webshop

Testa Quickbutik gratis

Oxit AB är samarbetspartner till Quickbutik som leverantör i deras specialistnätverk.

Tveka inte inför att testa webshop med Quickbutik. Testa gratis.

Testa Quickbutik gratis

Våra tjänster i Quickbutiks partnernätverk

De tjänster vi erbjuder är oftast helt kundanpassade lösningar.  Här sammanfattar vi några av de tjänster vi erbjuder.

  • Sökmotoroptimering (SEO) handlar om att du ska nå alla dem som googlar efter dina produkter genom att ta betydande placeringar i Googles sökresultat. Det handlar om att ranka bra med de viktiga sökorden som har betydande sökvolym, men också att optimera hela webbutikens struktur och innehåll så att alla produkter får den synlighet de förtjänar
  • Sökmarknadsföring. Vi hjälper dig med att annonsera på och med Google. Oxit AB är Google partner med flera certifierade medarbetare.
    Vi kan sätta upp och optimera dina kampanjer löpande inom Google Ads (Google Adwords), Google shopping och Googles Display-annonsering. Det självklara målet är att du ska få lönsamma kampanjer och maximal nytta av din investering.

Fler tjänster

  • Säkra den organiska synligheten vid migrering. Om du haft en annan webbplats och webbutik innan du flyttar till Quickbutik är det viktigt att göra migreringen rätt. Detta görs genom ett ordentligt förarbete där vi dokumenterar struktur, organisk synlighet och placeringar. I samband med sjösättning av den nya butiken, eller webbplatsen, är det viktigt att göra alla omdirigeringar med redirect 301 och att bevara det innehåll som fick den gamla versionen att ranka i Google.Har du tappat placeringar och tradik på grund av tidigare migrering?  Låt oss ta en titt på dina förutsättningar att vinna tillbaka det du förlorat
  • Konverteringsoptimering handlar om att få fler av dina besökare att handla. Ibland kan man med ganska enkla medel öka försäljningen i butiken genom att få en större andel av dina besökare att handla. Vi kan göra både mindre insatser och mer omfattande A/B-tester.
  • Uppsättning av webbutik och webbutveckling. Vi kan hjälpa dig att sätta upp din webshop hos Quickbutik och ta ansvar för hela projektet, från uppstart till en fullt fungerane butik. Självklart går det också bra att anlita oss enbart för de delar av arbetet du behöver hjälp med. Tveka inte att kontakta oss om du vill ha hjälp med designförslag, både ny design och justering av din befintliga.
  • Grafisk design är viktigt. Det handlar inte bara om att göra något snyggt utan om att skapa förtroende och att din målgrupp ska uppfatta dig som du vill att de ska uppfatta dig. Därför är grafisk en viktig kugge i din  marknadsföring. Vi kan jobba med din varumärkesidentitet, ta fram trycksaker och banners. Dessutom kan vi hjälpa dig med mäss- och utställningsmaterial så att du får en röd tråd i hela din exponering.