Starta webshop

Starta webshop med Woocommerce som är en av världens mest använda plattformar för ehandel

Woocommerce, som är ett tillägg till WordPress, är en flexibel plattform som gör dig helt oberoende. Om du startar webshop med Woocommerce i samarbete med oss på Oxit så kan du när du vill flytta webbutiken till annat webbhotell och du blir heller inte beroende av oss som leverantör. Du äger helt enkelt din butikslösning, vilket gör dig mer oberoende jämfört med om du väljer en hyrlösning.

Webshop med Woocommerce är inte dyrare

Att starta webshop med Woocommerce jämfört med en hyrlösning brukar oftast förknippas med en mycket dyrare investering. Just nu jobbar vi på att få ned de initiala kostnaderna så att denna lösning blir mer konkurrenskraftig.

Är du intresserad av att komma igång snabbt med att starta webshop till kraftigt reducerat pris?

Ranka bättre i Googles sökresultat med Oxit

Det finns mängder av andra fördelar med Woocommerce. En av fördelarna är att du får fantastiska förutsättningar att ranka bra i Googles sökresultat. Om du startar webshop i samarbete med oss får du dessutom hjälp med grundläggande sökmotoroptimering som är vårt specialistområde. Dessutom är Oxit Google Partner och kan därmed erbjuda hjälp med annonsera på Google för att du ska kunna komma igång snabbt med att nå de som googlar efter de produkter du säljer.

Egen webshop

Woocommerce är för dig som vill ta steget till butik i egen regi. För dig som vill äga din butik så rekommenderar vi webshop med Woocommerce som är ett tillägg till WordPress. .

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för demo och rådgivning.

  Woocommerce är idag en av världens mest använda ehandelsplattformar.  Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och demo.

  Denna lösning är lämplig både till mindre och lite större webbutiker

  Sälj online

  Vi erbjuder flera alternativ till dig som vill komma igång med ehandel eller sälja mer med din befintliga webbutik.

  Det finns idag flera alternativ för dig som vill starta webshop och det gäller att tänka igenom valet av lösning för att få ett hållbart alternativ som du även ska kunna växa med. Det finns flera alternativ att ta ställning till. Du kan antingen hyra din lösning där du vanligt vis betalar månads- eller kvartalsvis för den lösning du använder eller så kan du äga din plattform. Det finns idag flera aktörer som erbjuder hyrlösningar  idag och många fungerar för de flesta. En lösning vi rekommenderar är Quickbutik som är enkelt och snabbt att komma igång med.

  En annan lösning för dig som vill växa är att satsa på att äga din butik. Det finns flera lösningar även för dig som vill äga din webshop men vi rekommenderar Woocommerce, som är ett tillägg till WordPress, till de allra flesta. Idag fungerar denna lösning även till större onlinebutiker.

  Intresseanmälan
  starta ehandel

  Här kan du anmäla ditt intresse. Detta gäller även dig som har en hemsida eller en webbutik som redan är igång, oavsett plattform.

   Vi återkommer med ett förslag till dig inom kort via mejl. Skrív ned önskemål och krav så noga du kan. Se även de standard paket vi tagit fram. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

   Här kommer vi samla allt matnyttigt som är till nytta för dig som ska starta webshop.

   Vi vänder oss självklart även till dig som idag driver en webshop.

   Starta webshop

   Starta webshop med tips från Oxit.

   Det finns många saker att fundera över och ta beslut om när man ska starta webshop. Här kommer vi avgränsa detta område till att omfatta marknadsföringen och hur man säljer mer.  Vi länkar till andra artiklar som berör dessa områden.

   Saker som är bra att ha koll på är exempelvis:

   • e-handelsplattformar
   • Sökmotoroptimering
   • Google Ads (Adwords)
   • Google Shopping
   • Annonsering på och med sociala medier
   • Remarketing
   • Konverteringsoptimering
   • Nyheter som rör ehandel

   Kom igång med din webbutik

   • Bestäm dig för vad du ska sälja. Tänk noga igenom ditt tänkta produktsortiment och ta hänsyn till punkter som hur konkurrensen ser ut, hur lönsamt det verkar och hur stor efterfrågan är online.
   • Bestäm dig för eget lager eller dropshipping.
   • Kontakta leverantörer om du inte gjort det.
   • Börja fundera på vilken slags webshop du vill ha.

   Optimera din webshop för organisk trafik från Google

   Det är viktigt att göra rätt vad gäller struktur och innehåll, samt internlänkar, för att möjliggöra bra synlighet i Googles organiska sökresultat.

   Det finns några viktiga saker du aldrig får tumma på, om du vill bli bäst i klassen. En av de viktigaste sakerna är att undvika kopierat innehåll. Satsa på 100% unikt innehåll. Kopiera inte text från andra och låt inte andra kopiera från dig.

   Här hittar du fler tips vad gäller hur du ska optimera din webbutik.

   Denna sidan är under uppbyggnad och vi jobbar på att fylla den med vettiga tips för dig som ska starta webshop.

   Quickbutik

   Testa webbutik

   Kom igång med att testa på att starta webshop med quickbutik gratis under testperioden.