Det var visserligen ett tag sedan som det publicerades inlägg kontinuerligt om sökmotoroptimering på soekmotoroptimering.se,  men en del nytt har publicerats och det finns många inlägg som fortfarande är aktuella. Efter kort betänketid så bestämde jag mig för att denna för mig kära SEO-blogg ska bli en del av Oxits webbplats. Detta är nu genomfört. Det var lite trixande tekniskt, kanske mest beroende på att det gjordes på kvällen. Nu ser det ut att fungera bra. Numera pekar bloggens startsida på www.oxit.se/sokmotoroptimering och inläggen ligger direkt under www.oxit.se.

Soekmotoroptimering.se har haft stor betydelse för mig, inte minst tack vare framgångarna i sökresultatet. Den rankade topp 2 med sökordet sökmotoroptimering under två års tid, varav 10 månader som etta. Enda konkurrenten var Wikipedia. Vad som hände sedan var att det blev allt längre mellan inläggen och att fokus istället låg på leveransen.

seo-ranking

Nu väntar en hel del arbete. Det har rensats bort en hel del sett till inlägg och mer ska bort. Vi hittade en massa fel att fixa och vi har redan satt igång med att lösa det viktigaste. Även om det inte är realistiskt att ranka i topp igen med sökmotoroptimering så är målet att ranka bra med webbplatsen som helhet. Utöver rent tekniska åtgärder och fix med nuvarande innehåll så hoppas jag även kunna få tid över till att skriva fler artiklar. Alla tips är välkomna!

Håkan Persson,
Oxit AB