Möt André Nordblom, fotograf i Mariestad i samarbete med Oxit AB

Här får du en presentation av André Nordblom, fotograf i Mariestad, som är viktig kugge i vårt team.

Innehåll blir allt viktigare i den digitala kommunikationen och därför är innehållsproduktionen i fokus för oss på Oxit.

Vi har sedan en tid en proffsig skribent som producerar text som kommunicerar och säljer. Bra innehåll ger även bättre förutsättningar att synas högt upp i Google, vilket är vårt högsta prio för att våra kunder ska lyckas med sin digitala marknadsföring. Bilder och rörlig film är också innehåll som har stor betydelse, därför är det viktigt för oss att kunna kvalitetssäkra helheten som innefattar även det.

Se Andrés egna presentation nedan och tveka inte inför att kontakta oss.

Hejsan, jag heter fotograf André Nordblom och är verksam i Mariestad.

Oxit AB är en webb- och sökbyrå som jobbar mot både små och stora företag verksamma i olika branscher.

Jag kommer in i bilden när de behöver bild- och filmmaterial som en samarbetspartner.

Jag sitter även inhouse hos dem.

Behöver ni nya bilder eller filmmaterial till er hemsida, sociala medier, broschyrer eller annat tryckmaterial så hör av er så fixar vi det.

Jag tar stillbilder. Det kan vara på personal, produkter och verksamhetsbeskrivande bilder.

Jag filmar och jag flyger (filmar med drönare).

Jag tar också interiör- och exteriörbilder till fastighetsägare, mäklare och bostadsutvecklare.

För att komma kontakt med mig så besöker ni min hemsida, www.andrenordblom.se. Ni kan också besöka www.oxit.se och kontakta mig via dem.

Eller så googlar ni helt enkelt fotografi Mariestad så hittar ni alla mina kontaktuppgifter.

Behövs en fotograf?

Bildproduktionen har ökat explosionsartat de senaste åren. Numera finns en bra kamera i varje mobiltelefon och det produceras bilder som aldrig förr. Det är lätt att tro att en fotograf skulle bli överflödig men sanningen är att det aldrig någonsin varit så stort behov av en bra fotograf.

Bilder och film blir allt viktigare

Det många inte prioriterat i sin kommunikation online är bilder och film. Inte allt för sällan används både stock-bilder och egentaget bild- och filmmaterial som inte håller måttet riktigt, vilket är synd då unikt innehåll gör kommunikationen unik.

Bra bilder som är unika och professionellt producerade stärker dels ditt varumärke och dels dina möjligheter att ranka ännu bättre i Google.

André Nordblom har det som krävs och har lång erfarenhet som fotograf, både filmproduktion och fotografering. Han har en bredd som få och är helt enkelt en riktigt duktig fotograf.

Vi på Oxit är oerhört glada över att André finns med i vårt team och om du är i behov av en fotograf i Mariestad för jobb i hela Sverige så är du varmt välkommen att kontakta oss.