Här får du en presentation av André Nordblom, fotograf i Mariestad, som är viktig kugge i vårt team.

Innehåll blir allt viktigare i den digitala kommunikationen och därför är innehållsproduktionen i fokus för oss på Oxit.

Vi har sedan en tid en proffsig skribent som producerar text som kommunicerar och säljer. Bra innehåll ger även bättre förutsättningar att synas högt upp i Google, vilket är vårt högsta prio för att våra kunder ska lyckas med sin digitala marknadsföring. Bilder och rörlig film är också innehåll som har stor betydelse, därför är det viktigt för oss att kunna kvalitetssäkra helheten som innefattar även det.

Bilder och film blir allt viktigare

Det många inte prioriterat i sin kommunikation på online är bilder och film. Inte allt för sällan används både stock-bilder och egentaget bild- och filmmaterial som inte håller måttet riktigt.

Bra bilder som är unika och professionellt producerade stärker dels ditt varumärke och dels dina möjligheter att ranka ännu bättre i Google.

André Nordblom har det som krävs och har lång erfarenhet som fotograf, både filmproduktion och fotografering. Han har en bredd som få och är helt enkelt en riktigt duktig fotograf.

Se Andrés egna presentation nedan och tveka inte inför att kontakta oss.

Hejsan, jag heter fotograf André Nordblom och är verksam i Mariestad.

Oxit AB är en webb- och sökbyrå som jobbar mot både små och stora företag verksamma i olika branscher.

Jag kommer in i bilden när de behöver bild- och filmmaterial som en samarbetspartner.

Jag sitter även inhouse hos dem.

Behöver ni nya bilder eller filmmaterial till er hemsida, sociala medier, broschyrer eller annat tryckmaterial så hör av er så fixar vi det.

Jag tar stillbilder. Det kan vara på personal, produkter och verksamhetsbeskrivande bilder.

Jag filmar och jag flyger (filmar med drönare).

Jag tar också interiör- och exteriörbilder till fastighetsägare, mäklare och bostadsutvecklare.

För att komma kontakt med mig så besöker ni min hemsida, www.andrenordblom.se. Ni kan också besöka www.oxit.se och kontakta mig via dem.

Eller så googlar ni helt enkelt fotografi Mariestad så hittar ni alla mina kontaktuppgifter.