Hemsida som passar både
budget och behov

Behöver du en ny hemsida med professionell design för att marknadsföra ditt företag online, men tvekar inför en så stor investering?

Delbetala din hemsida i 12 mån.
Pris från 990 kr / mån.

Kontakta mig

  Välj hemsida efter behov och budget – delbetala i 12 mån

  Nu har vi tagit fram ett koncept för att kunna hjälpa fler företag med en bra hemsida som har förutsättningarna att synas i Google och göra besökare till kunder. Vid start får du en faktura motsvarande tre månadsbelopp som ska vara oss tillhanda innan hemsidan publiceras. Därefter betalar du per månad. Efter 12 månader är hemsidan fullbetald och du väljer då om du vill stanna hos oss . Väljer du att betala hela beloppet, istället för delbetalning, får du 5% rabatt på priset.

  Start

  990KrMånad
  • Startsida + max 3 undersidor
  • Anpassad design
  • Wordpress publiceringsverktyg
  • Webbhotell 1 år
  • Responsiv & mobilanpassad design
  • Säker med HTTPS / SSL
  • Google Analytics
  • Manual

  Lagom

  1590KrMånad
  • Startsida + max 6 undersidor
  • Utökad design
  • Wordpress publiceringsverktyg
  • Webbhotell 1 år
  • Responsiv & mobilanpassad design
  • Säker med HTTPS / SSL
  • Egna nyheter
  • Kontaktformulär
  • Karta från Google Maps
  • Supportavtal
  • En (1) timmes utbildning+manual
  • Google Analytics

  Större

  2490KrMånad
  • Startsida + max 10 undersidor
  • Utökad design
  • Wordpress publiceringsverktyg
  • Webbhotell 1 år
  • Responsiv & mobilanpassad design
  • Säker med HTTPS / SSL
  • Egna nyheter
  • Kontaktformulär
  • Bildspel startsidan
  • Uppdateringar månadsvis
  • Karta från Google Map och supportavtal
  • Två timmars utbildning + manual
  • Google Analytics

  Hemsida Start

  Hemsida Start är vår enklaste erbjudande och det passar främst till det lilla företaget.

  Trots att det är en enkel lösning så får du mycket för dina investerade pengar. Du får en professionell och modern hemsida med design som anpassats så att det passar din grafiska profil och exponering i övrigt.

  Med denna lösning får du en startsida och ytterligare tre undersidor. När du skaffat dig grundläggande kunskaper om WordPress så kan du enkelt skapa nya undersidor själv utan extra kostnad.

  Du kan uppgradera Hemsida Start till en annan lösning när du önskar. Tiden för delbetalning kan då komma att förlängas med mellanskillnaden. Om du uppgraderar från Start till Stor efter tre månader så betalar du 990 kr för de första tre månaderna och därefter 1590 kr i nio månader. Sedan betalar du mellanskillnaden, 600 kr, i ytterligare tre månader. Därefter äger du din hemsida fullt ut.

  Hemsida start

  Hemsida lagom

  Hemsida Lagom

  Hemsida Lagom är den lösning som vi tror kommer passa många småföretag.

  Du får en professionell och modern hemsida med design som anpassats så att det passar din grafiska profil och exponering i övrigt.

  Med denna lösning får du en startsida och ytterligare sex undersidor, som du sedan kan utöka själv eller genom att anlita oss eller någon annan. Det som skiljer sig från den enklaste varianten, Hemsida Start, är förutom fler undersidor att du har möjlighet att skapa nyheter och blogginlägg. Dessutom ingår ett kontaktformulär och en karta från Google Maps som du kan koppla till en kontaktsida. Ingår gör också en timmes onlineutbildning som vi skräddarsyr för att du ska kunna sköta hemsidan löpande.

  Du kan uppgradera Hemsida Lagom till  Hemsida Större när du vill. Tiden för delbetalning kan då komma att förlängas med mellanskillnaden. Om du uppgraderar från Lagom till Större efter tre månader så betalar du 1590 kr för de första tre månaderna och därefter 2490 kr i nio månader. Sedan betalar du mellanskillnaden, 600 kr, i ytterligare tre månader. Därefter äger du din hemsida fullt ut.

  Hemsida Större

  Hemsida Större passar företag som vill jobba lite mer aktivt med att få kunder online.

  Allt som ingår i Hemsida Lagom ingår även med denna lösning. Det som skiljer dessa åt är att du får upp till 10 undersidor och två timmars utbildning via telefon eller  videokonferens via Google Meet eller liknande. Du får dessutom tillgång att lägga upp bildspel på startsidan eller annan sida. Med hemsida Större får du även tillgång till att anlita oss månadsvis ca 0,5 timme för att göra uppdateringar utan extra kostnad.

  Som en extra bonus får du grundläggande sökmotoroptimering, vilket innebär att vi dels gör en sökordsanalys och att vi dels anpassar innehållet på de olika sidorna så att du ökar chanserna att synas högre i Googles sökresultat. Du får även bra information om hur du arbetar löpande med detta.

  Med denna lösning får du en bra start som sedan kan utvecklas vidare.

  Hemsida Större

  Arbetsprocessen

  Oavsett vilken lösning du väljer så försöker vi ha en så effektiv och bra arbetsprocess som möjligt för att vi ska leverera med kvalitet och i tid.

  Arbetsprocessen är uppdelat i olika faser:

  1. Uppstartsmöte, vilket kan ske via telefon eller exempelvis Google Meet (video-/samtalskonferens. Detta möte är viktigt för att vi ska få information om dina önskemål och mål med hemsidan. Du kan också ge oss information om önskad design och liknande.
  2. Du får instruktioner om vilket material vi behöver för att kunna utföra vårt arbete. Önskvärt är att det inkommer minst tre veckor innan överenskommen deadline och så skyndsamt som möjligt.
  3. Vi tar fram en skiss på struktur och layout, som måste godkännas av dig innan arbetet går vidare till nästa steg.
  4. Efter att vi tagit mot material gör vi grundanpassning av bilder och texter. Vi återkopplar med eventuella rekommendationer.
  5. Hemsidan görs färdig och vi kvalitetssäkrar webbplatsen genom att kontrollera säkerhet, mobilanpassning och att hemsidan laddar tillräckligt snabbt.
  6. Hemsidan publiceras och vi stämmer av med dig för att säkerställa att du är nöjd med vårt arbete.

  Viktigt att veta

  Du står för bilder och texter där viss anpassning ingår. Har du inga egna bilder så ingår bilder från exempelvis iStock Essentials så att du kommer igång snabbare. I grundutförande ingår ca 4 bilder till startsidan och två bilder till varje undersida. Önskar du premiumbilder så tillkommer kostnaden för dessa.

  Vi föreslår att textmängden bär vara ca 400-800 ord per sida. Vi kan anpassa och snygga till texterna. Om du önskar hjälp med att skriva texter har vi skribenter som du kan anlita mot tilläggskostnad. Priser brukar ligga på 1-2 kronor/ord, beroende på vilken text det handlar om.

  Om du kommer på nya önskemål efter att vi utfört arbetet i sådan utsträckning att det behöver göras om så kan det innebära ökade kostnader. Vi kommer självklart meddela dig om detta om det skulle bli aktuellt.

  Detta ingår oavsett lösning

  Oavsett vilken lösning du väljer så får du mycket för din investering.

  Du får en hemsida med världens mest använda CMS, hemsidesystem, med WordPress där du själv kan uppdatera innehåll och skriva nyheter. Du kan även skapa fler sidor om du skaffar dig grundläggande kunskaper om att hantera WordPress.

  Dessutom ingår ett års Webbhotell hos Oderland som är ett av Sveriges snabbaste och mest välrenomerade webbhotell till ett värde av ca 2000 kr.

  Utöver hemsidan och webbhotell ingår dessutom ett förmånligt serviceavtal där backup och uppdatering av din WordPress sker kontinuerligt och vid behov för att din hemsida ska fungera utan avbrott. Skulle något hända så kan vi enkelt återställa hemsidan så att den ska fungera som den ska igen.

  Vad händer
  efter 12 månader?

  Efter 12 månaders delbetalning äger du din hemsida och då blir kostnaden endast 167 kr / månad om du väljer att ligga kvar hos Oderland webbhotell. Du kan även flytta hemsidan till ett budgethotell om du vill minska dina kostnader ytterligare, men då riskerar du en långsammare hemsida och du kan även gå miste om andra fördelar med Oderland. Önskar du fortsätta med ett serviceavtal så erbjuder vi det från 390 kr/månad. Alla priser är exklusive moms.

  Eftersom det är delbetalningar och inte ett abonnemang så kan du inte avbryta eller säga upp avtalet i förtid. Däremot kan du betala färdigt hemsidan i förtid och därmed ta över hemsidan fullt ut innan 12 månader har gått. Då betalar du 95% av summan av de återstående betalningarna, vilket ger dig 5% besparing.