Det blir liksom aldrig tråkigt  med SEO, inte ens när man blir dödförklarad. Visserligen lutar mycket åt att det kommer gå utför, snarare än uppåt just nu. Men jag är inte bitter…

Som någon sagt så handlar SEO inte om vare sig känslor eller tyckande, det är mer vetenskapligt än så. Det är hårt arbete och en del statistik att hålla reda på. Därför blir de där vetenskapliga undersökningarna som dyker upp  då och då och förklarar sanningarna i branschen ibland intressanta att ta del av och sanningar kan göra ont ibland. Men jag är inte bitter…

Året börjar ta sig mot sitt slut och jag ska väl också hinna skriva någon slags summa summarium över året, fastän det lär dröja några dagar. Det verkar som om alla andra har så mycket mer tid och får så mycket mer gjort än mig. Men jag är inte bitter…

Nej, jag har så klart inte glömt att det snart är jul. Ska ju hinna köpa julklapparna och så vill jag ju så klart önska alla (alla behöver faktiskt inte vara jättemånga) som läser denna blogg, följer mig på Twitter…och ja hela SEO-branschen och #svSEO en riktigt god jul! Trots mina rätt taskiga förutsättningar så improviserade jag en liten julhälsning som jag tonsatte i realtid. Nej det blev inte ens halvbra. Men jag är inte bitter…